Почистване на лаптопи, ремонт на лаптопи, сервиз за лаптопи, поправка на лаптопи, чистене, възстановяване

Почистване на лаптопи, ремонт на лаптопи, сервиз за лаптопи, поправка на лаптопи, чистене, възстановяване и др. София, кв. Изток, ул. Атанас Далчев 7



Нови сервизни услуги за лаптопи: 





Почистване на лаптопи, изчистване на вътрешността на лаптопа от замърсявания, почистване от прах и косми, чистене на повърхностите, почистване на вентилаторите на лаптопи, смазване на вентилатора, смяна на пастата на процесора и видеокартата на лаптоп, предпазване от прегряване, замерване на температурите на процесора, дъното и видеокартата, предотвратяване на замърсяване и прегряване на лаптопите - цена до 55 лв.
Ремонт и сервиз на зарядни устройства, поправка на захранвания на лаптопи, смяна на повредени букси на зарядно, ремонт на букса на адаптер на лаптоп, ремонт на адаптери и зарядни устройства, поправка на букси, адаптери и др. - цени до 40 лв.
Презалепяне на чипсет, презалепяне на видеокарта, ребоулинг и други ремонти на лаптопи - от 90 до 150 лв.
Ремонт на букса на лаптоп - 80 лв.
Инсталация на Windows, преинсталация на Windows, инсталиране и преинсталиране, възстановяване на Windows, почистване от вируси, изчистване на временни файлове, чистене на спайуер и адауер, оптимизиране на Windows и други софтуерни и програмни услуги - цена в сервиза до 35 лв.
Посещения на адреси за София, посещение по домовете и офисите, записване на час за посещение в дома или офиса, на място при клиента - 10 лв.