Ремонт компютри, поправка компютри, ремонт лаптопи, сервиз компютри "ИЗТОК", ремонт

Ремонт компютри

Диагностика, ремонт и поправка на лаптопи и компютри в сервиз Изток




Днес не е лесно да се намери добър сервиз, и надеждно място, където да можете, в случай на нужда да ремонтирате компютъра, или лаптопа. В почти всички големите фирми и сервизи се чака много дълго, а цените са доста високи. Освен това, ако се окаже, че проблема с вашия компютър е софтуерен, или лаптопа ви е за преинсталиране на Windows, тогава ви се казва, че този проблем не е за тях и съответно компютъра / лаптопа ви се връщат, а проблемите остават неразрешени.

Решение има. "Кали Електроникс" ЕООД, сервиз "ИЗТОК" прави ремонт на компютри, сервиз на лаптопи, поправя монитори и друг сервиз за кратко време и на ниски цени, като освен това решава и всякакакви проблеми с програми, операционни системи и софтуер, инсталиране и преинсталиране и други...

Ремонт компютри, сервиз компютри, поправка и ремонт на лаптопи, монитори, принтери, електроника и други ремонти са приоритетни дейности на нашия сервиз. Най-бързо се изпълнява сервизно ремонта на компютри - за до 24 часа от постъпване в сервиза. Ремонта на лаптопи - за до 5 работни дни, а ремонт на монитори става за до 7 работни дни в специализиран сервиз. Във всички случаи ремонта ще стане по-бързо и ще ви излезе по-евтино от колкото на други места в София. За въпроси може да позвъните на 0894 700 233 и да уточните проблемите с IT експерт Димитър Георгиев. Ще може да научите за какъв вид ремонт става дума, за приблизителните срокове и цена на ремонта.