Ремонт на лаптопи

ремонт на лаптоп
Защо диагностиката и ремонта на лаптопи е важна и отговорна сервизна дейност?
Как да се доверим и как да изберем фирма за ремонта на лаптоп, или монитор?
Кое гарантира, че ремонта ще се извърши от професионалист с опит, или иначе казано майстор в занаята?
Отговор на тези въпроси е трудно да се даде еднозначно. Едно е обаче е сигурно.
При сервиза и ремонта на лаптопи и монитори, от съществено значение е да потърсите фирма , утвърдила се с опит при подобни ремонти. Има много новоизлюпени фирми и специалисти, но старите майстори в занаята, които са в състояние да извършат дори най-тежките ремонти са малко и дори бих казал, че в град София се броят на пръсти.
Когато търсите професионален сервиз, не търсете най-евтините услуги. Вярно е, че скъпото не винаги е най-доброто решение, но със сигурност евтините ремонтни услуги на лаптопи и монитори ще ви струват много по-скъпо. Това е така защото има много измамници, които предлагат нереално ниски цени на услугите, за да привлекат така повече клиенти. Тяхната цел обаче е не да поправят вашия лаптоп, така че да останете доволни, а по-скоро да го използват за части.
Търсете гаранция върху ремонта. Като минимум един месец гаранция е необходима, за да се гарантира добре свършената работа.
Какви са ремонтните дейности за лаптопи и монитори?
При мониторите ремонта се свежда до поправка на захранване и платки, когато матрицата е цяла и не е пукната или счупена.
При лаптопите е дори по-сложно. Там съществуват множество различни видове проблеми.
Такива са най-често: повредени букси на зарядно устройство, букси на захранването в самия лаптоп, счупени дисплеи, дефектирали клавиатури, следствие на заливане или счупване на машинките на отделни клавиши, дефектирал диск, рам памет и други.
Особено тежки са ремонтите, свързани с дънните платки на лаптопа. Такива са например презалепяне на чипсет и видеокарта, ремонт на USB портове и други.
Търсете професионална сервизна поддръжка за вашите монитори и лаптопи при нас.
За контакт със сервиза за лаптопи и монитори звънете на 0894700233.