Забравена парола на компютър или лаптоп.


забравена парола за влизане в Windows 8Забравих си паролата за влизане в Windows. Какво да правя?



Макар и рядко, но се случва да забравим паролата си за влизане в Windows на компютър или лаптоп и тогава започваме да се чудим как да решим проблема, защото просто не можем да заредим десктопа, за да работим нормално. Възможно е дори някой да е променил паролата на администратора или юзъра на нашия лаптоп нарочно, само и само да ни направи мръсно и да го заключи, за да не можем да го ползваме. Сигурно си мислите, че преинсталацията на уиндоуса е единственото решение на такъв проблем, но грешите!



Разбира се, че една преинсталация ще направи лаптопа или компютъра ни отново използваем, но това далеч не е единственото решение. Паролата на Windows-а може да бъде променена, сменена и дори напълно премахната и изтрита. Паролата за влизане в компютъра може да се махне или смени с помощта на специализиран софтуер. Разбира се това не е възможно да стане през самия Windows. Необходимо е софтуера да бъден стартиран чрез буутване от флаш памет или компактдиск, на който е инсталиран специален софтуер за работа с пароли на администратори и юзъри под Windows. Това важи също за акаунти, които са направени под управление на домейн.



Има случаи, когато просто искаме да видим какво се случва на компютъра или лаптопа на нашата половинка или нашето дете, без то да разбере, че го следим.

Забравена парола на компютър или лаптоп може лесно да се премахне или промени, без да се налага да губим информация, или да преинсталираме всичко наново. Без значение дали имаме Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 или Windows 8.1 - решението на проблема със забравената и загубена парола вече може да намерите при нас. За броени минути премахваме пароли, променяме съществуващи, отключваме компютри, заключени с пароли, отблокираме лаптопи.



Забравена парола на рутер или безжична мрежа - също намира бързо решение в нашия сервиз.

Възстановяване на забравена парола за влизане в компютър и лаптоп - става за минути.

Не забравяйте да ни търсите на телефона за спешна компютърна помощ и компютърни услуги на 0894 700 233.

Успех на всички!