Възстановяване на Windows 7 и Windows XP след проблем в зареждането. Възстановяване на файлове заключени с парола.

възстановяване
Сигурно се питате, какво всъщност трябва да се възстановява? Какъв е смисъла да възстановяваме Windows, след като просто може да преинсталираме нашия лаптоп, или компютър, като запазим файловете. Какви файлове и защо да отключваме?
Тук ще опиша някои възможни ситуации, при които се налага възстановяване на Windows на компютъра, а също така може да се наложи отключване на документи и файлове на стар потребител заключени с парола. 
Представете си, че имате лаптоп, на който е инсталиран Windows XP. Ползвате го от години, като от съображения за сигурност сте заключили влизането в него с парола. И изведнъж лаптопа спира да зарежда. Започва едно безкрайно саморестартиране още преди да се е заредил десктопа с иконите на него. Или просто зависва на черен екран и не може да зареди Windows-а. Проблема е, че ползвате специфична програма на него, която е платена и не бива да бъде изгубена. Всички настройки на Windows и програмите трябва да се запазят непокътнати.  Това може да са счетоводни или складови програми и други.
Това обаче означава, че вие не може да си позволите да преинсталирате. Трябва да се възстанови последното работещо нормално състояние на лаптопа.
Ако е така значи имате нужда от специалист по възстановяване на Windows.
Подобен случай може да възникне ако сте заключили юзъра и документите с парола в Windows XP и все пак направите преинсталиране със запазване на файловете и информацията на дял C: непокътнати. Ще остановите след инсталирането на новия Windows, че файловете и документите заключени в стария потребител не могат да се отворят. При опит да бъдат отворени съответните папки ви казва, че нямате права за достъп. За този проблем също има решение, но трябва да се обърнете към специалист за гарантиране на права на достъп без опасност от загуба на ценна информация.
При изтрити файлове, или изгубени данни от вашия компютър, лаптоп или външен диск може също да разчитате на нас като на експерти във възстановяването на данни и файлове.
Възможно е също така да сте си забравили паролата за влизане в Windows, или пък някой нарочно да я е променил, за да не може да си влезете в лаптопа или компютъра. За тази ситуация също има решения. Паролите може да бъдат премахнати или заобиколени. Разбира се отново ще ви трябва специалист.
 За щастие ние разполагаме с такива хора.
Винаги при проблем с влизане в Windows, или проблеми с заключени документи и забравени пароли ние може да ви помогнем.
 Потърсете експертна компютърна помощ на телефон 0894 700 233. Сервизна база в квартал ИЗТОК, на адрес ул. "Атанс Далчев" 7 ет 1