Сервиз компютри София - Изток

сервиз компютри ИЗТОК
IT експерт Д.Георгиев

Сервиз компютри София - Изток


Сервиз компютри "ИЗТОК" извършва ежедневно сервиз, ремонт и поправка на компютри, лаптопи и монитори, периферия и електронни елементи.

Освен това сервиза за компютри изпълнява и всякакви софтуерни услуги и програмни услуги, като инсталиране, преинсталиране, възстановяване, почистване на вируси, профилактика и други компютърни услуги.

Сервиз "Изток" изпълнява също така поръчки за посещения на адрес на място на експертно ниво, както и отдалечен сервиз и отдалечена компютърна помощ за фирми, офиси, както и за частни клиенти от цяла София. За повече информация относно пълния списък на ремонтните услуги и сервиз посетете фирмения сайт на сервиза тук , или се обадете на 0894 700 233.


Ново в сервиз за компютри "Изток" - инсталиране на Windows 8

Инсталиране на Windows 8, преинсталиране, възстановяване на Windows, разблокиране на входа за Windows, премахване на парола за вход към юзера, инсталиране на лаптоп с Windows 8, преинсталиране на лаптоп с Windows 7, ъпгрейд от Windows Vista към Windows 7 и Windows 8.
Телефони за връзка с експерт по инсталация и преинсталация на компютри и лаптопи:

Globul 0894 700 233
MTel 0884 650 714

Ако имате проблем и търсите помощ за своя компютър, или лаптоп не се колебайте да ни позвъните. Сервиз за компютри "Изток" записва часове за посещения на адреси в София
Официална страница на сервиз "Изток" е Сервиз за компютри, лаптопи и монитори "Изток"



От много време в интернет пространството се шири тенденция към падащи цени на компютърните услуги. Скоро гледах обяви за преинсталация на Windows 7 и инсталиране на Windows 7 на цени от по 10 лв., че дори и по-малко за домашни посещения. Не правете грешката да им се обадите. Ако изобщо някой дойде при вас, пригответе се за най-лошото, като например да си изгубите безвъзвратно всички файлове на компютъра или на лаптопа, изобщо цялата информация, която сте събирали с години. Повярвайте, за по-малко от една минута тези "компютърни специалисти" в кавички и дилетанти могат да сложат край на вашия дългогодишен труд без проблем безвъзвратно, като най-вероятно с това ще се приключи тяхното посещение.

А освен това не се съмнявайте, че те задължително ще си поискат 10-те лв за посещението, както са обявили. Ако все пак смятате, че си струва риска може да им се обадите... :)